Samarbejdspartnere

Nedenstående selvstændige konsulenter indgår jeg i forpligtende, fagligt stærke fællesskaber med. Sammen afgiver vi tilbud på og løser store og små opgaver, når der kaldes på flere eller anderledes kompetencer end vore egne. Vi har det desuden sjovt sammen, sparrer og deler ny og relevant viden med hinanden.

Jacob Sønderskov:

Cand. Scient. Pol. og indehaver af firmaet Dialogisk Design.

Jacob er ekspert i datadrevet praksis og coaching, og han er en fremragende underviser i bl.a. ledelse, kommunikation og coaching. Jacob har et stærkt strategisk og analytisk blik koblet med en smittende latter og lethed.

Hjemmeside på vej.

Portr%25C3%25A6t%2520BS%25205_edited_edi

Bjarne Stark:

Forfatter til bogen Dialogisk ledelse og indehaver af firmaet Co-missions.

Bjarne er med sin insisteren på dialog, sin brede teoretiske forankring i systemisk praksis og sit smittende grin proces- og ledelseskonsulent med både hoved, hjerte og handling.

Klik på hans billede for at læse mere.

Nadia2_edited.jpg

Nadia El-Gendi:

Antropolog og indehaver af firmaet På Tværs. Nadias felt er kultur og kulturobservationer i organisationer. Hun har et ben i både egyptisk og dansk kultur og hendes stil er direkte og humoristisk, hvad enten hun leverer foredrag, sparring eller antropologiske interventioner i organisationer. Klik på hendes billede for at læse mere.